Hoe streams creëren

Streams kunnen worden gebruikt om je team in groepen te organiseren, meestal per afdeling (financiën, marketing, HR, enz.) Of per project. Je kan berichten en documenten delen in streams en streams gebruiken om taken te coördineren met je team!

1. Klik op de knop ‘+’ naast ‘Streams‘ in de linkerzijbalk van Hibox.
  2. Er verschijnt een pop-up aan de rechterkant van uw scherm
  3. Typ de naam van de stream.
  4. Bepaal of je de stream privé wilt houden.
  5. Privéstreams kunnen alleen worden bekeken door de gebruikers die u specifiek uitnodigt.
  6. Elke gebruiker kan deelnemen aan openbare streams door te klikken op ‘Deelnemen aan groep
  7. Klik op ‘Maken‘.