Hoe meerdere taken tegelijkertijd bewerken?

1. Ga naar taakweergave
  2. Selecteer alle taken die u wilt bewerken door Control (of Command voor Mac) ingedrukt te houden en op meerdere taken te klikken. Als de taken naast elkaar staan, kunt u de Shift-toets gebruiken om een bereik te selecteren.
  3. Aan de rechterkant verschijnt een nieuw menu waarmee u alle taken tegelijkertijd kunt bewerken: u kunt bijvoorbeeld alle taken aan één gebruiker toewijzen, de vervaldatum wijzigen, naar een andere stream gaan of deze verwijderen.